top of page
Zoeken
  • googleklantenservicenl

Diagnosticeer de Google Drive-fout en voer de probleemoplossing uit

Bijgewerkt op: 14 jan. 2021



Als u een probleem heeft met uw Google-schijf, laat dit dan oplossen door technici van wereldklasse. We hebben de meest in aanmerking komende en eersteklas technici die dagelijks hulp bieden aan het grote aantal gebruikers. Mensen kunnen ons Google-team bereiken en op korte termijn van de bug afkomen.


Wat uw probleem ook is met uw Google-stuurprogramma, u kunt het Google Helpdesk Bellen team vragen om de beste oplossingen voor te stellen. Hieronder vindt u enkele oplossingen die u helpen het probleem te bepalen en uw probleem op te lossen. Blijf het document lezen en volg de stappen om het op te lossen. Verder kunt u ook het gratis telefoonnummer van het team bellen en directe hulp krijgen bij het bellen of een andere communicatiemodus die wij aanbieden.


Methode 1: wacht en probeer het opnieuw


Misschien is er een technische storing op de site. Wacht een paar minuten en probeer opnieuw toegang te krijgen tot uw schijf. Meestal ziet u een foutcode 502 als er een tijdelijke storing op de site is. Dus houd een beetje vast en probeer ze opnieuw te openen.


Methode 2: diagnose met elementaire probleemoplossing

  • Controleer uw netwerk: als uw internet een probleem veroorzaakt, maakt u opnieuw verbinding en probeert u het opnieuw.

  • Update browser: misschien werkt u uw browser niet bij met de nieuwste beschikbare versie.

  • Caches verwijderen: caches nemen onnodige ruimte in uw browser in en kunnen een probleem van het technische probleem worden.

  • Verklein de bestandsgrootte: probeer de grootte van uw bestand te verkleinen en upload het vervolgens.


Methode 3: Verwijder een extensie


Als u onlangs een extensie in uw browser hebt geïnstalleerd, schakelt u deze uit of verwijdert u deze permanent en controleert u of de fout blijft bestaan.


Dit zijn de beste en eenvoudige oplossingen die u kunt proberen om de Google Drive-fout op te lossen. Als het probleem zich nog steeds voordoet, neemt u contact op met onze Google Account Herstellen Telefonnummer +31-202620207

en krijgt u snel hulp. We zullen u de beste oplossing bieden nadat we de complexiteit van uw fout hebben gezien. Blijf dus ontspannen met onze betrouwbare en oprechte service.

13 weergaven0 opmerkingen
bottom of page