top of page
Zoeken
  • googleklantenservicenl

Hoe kan ik Google-geschiedenis op een desktop op een snelle manier controleren?

Bijgewerkt op: 14 jan. 2021


Google is de naam die geen uitgebreide uitleg behoeft, omdat we ons allemaal terdege bewust zijn van het belang van Google in ons dagelijks leven. Ongeacht of het de beste en beste zoekmachine is, het wordt ook geconfronteerd met bepaalde storingen en fouten zoals elke andere zoekmachine, en meestal moet u deskundig advies inwinnen om dergelijke fouten te verwijderen. Een van deze veelvoorkomende vragen die gebruikers tegenkomen, is hoe iemand op een snelle manier de Google-geschiedenis op de desktop kan controleren. Maakt u zich ook zorgen over de specifieke zorg of een ander probleem met betrekking tot uw Google-account? Neem dan gerust contact op met Google Helpdesk om de perfecte oplossing voor uw vraag te krijgen.


Hieronder vindt u de stappen om de Google-geschiedenis op de desktop snel te controleren: -

  • U moet de Google-activiteitenpagina op uw apparaat openen en op de aanmeldingsoptie in het midden van de pagina tikken.

  • Controleer de activiteit van uw Google-account door door de lijst met activiteiten te bladeren om de oudere activiteiten te laden.

  • U kunt een specifieke categorie selecteren als u een bepaalde activiteit wilt zien door op de sectiekop bovenaan de pagina te klikken.

  • Om verschillende items uit de geschiedenis te verwijderen, moet u op de verwijderoptie klikken in het vervolgkeuzemenu.

Dit zijn de stappen om de geschiedenis van Google op de desktop snel te bekijken. Als u meer informatie nodig heeft over een probleem met betrekking tot uw Google-account, hoeft u alleen maar het Telefoonnummer Google + 31-205320396 te kiezen volgens uw communicatiemethode. Hier zijn we uitgerust met het gecertificeerde en geautoriseerde team van technici die u de beste hulp zullen bieden door innovatieve oplossingen te bedenken. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd is onze belangrijkste taak.Daarom proberen we uw probleem als onze hoogste prioriteit te behandelen. Je kunt ons bellen via live-chats, e-mails en telefoontjes.


8 weergaven0 opmerkingen
bottom of page